• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
Athens Taxi Driver
ΝΕΑ >  Σχολικά Δρομολόγια
σχολικα-δρομολογια-athenstaxidriver
03 / 01 / 2017

Σχολικά Δρομολόγια

Τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί πως η επιλογή μας προς έναν μοντέρνο τρόπο ζωής μάς προκαλεί σοβαρές υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και απαιτήσεις τις οποίες καλούμαστε να φέρνουμε εις πέρας. Σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται πως το 24ώρο δεν είναι αρκετό.
Τα σχολικά δρομολόγια για την μεταφορά μαθητών είναι μέρος της καθημερινότητας για την ελληνική οικογένεια σε όλη την διάρκεια της σχολικής περιόδου. Σε αρκετές περιπτώσεις δυσκολεύουν ουσιαστικά την ζωή γονέων και μαθητών προκαλώντας νευρικότητα. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που η σημερινή οικογένεια καλείται να λύσει. Ένα πρόβλημα που γίνεται εύκολα αντιληπτό όταν είναι μεγάλη η απόσταση μεταξύ κατοικίας και σχολείου ενώ ταυτόχρονα τα ωράρια των μαθητών δεν συγχρονίζονται με τις ώρες εργασίας των γονέων. Πρόκειται για συχνό φαινόμενο ειδικά σε συγκεκριμένες δημοφιλείς δημόσιες ή ιδιωτικές σχολικές μονάδες οι οποίες αποτελούν πρώτη επιλογή και κορυφαία προτεραιότητα από γονείς για να φοιτήσουν τα παιδιά τους. Μάλιστα, το πρόβλημα αυτό διογκώνεται όταν αυτές οι δημοφιλείς σχολικές μονάδες δεν έχουν στην διάθεσή τους σχολικά λεωφορεία ή τα σχολικά λεωφορεία που διαθέτουν δεν επαρκούν για τον απαιτούμενο αριθμό μαθητών που πρέπει να μεταφερθούν.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, η κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων για σχολικά δρομολόγια γίνονται κυρίως από εξωτερικούς συνεργάτες. Δηλαδή από επαγγελματίες με ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ τύπου BUS ή MINIBUS. Τα τουριστικά λεωφορεία είναι οχήματα μεταφοράς επιβατών που ανήκουν σε τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι υψηλών προδιαγραφών, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Μεταφορών με τους πλέον κατάλληλους και τακτικούς ελέγχους. Ο τύπος του τουριστικού λεωφορείου που θα χρησιμοποιηθεί σχετίζεται με τις παραμέτρους και τις απαιτήσεις της εκάστοτε σχολικής μονάδας. Για παράδειγμα, το BUS μεταφέρει μεγαλύτερο αριθμό μαθητών αλλά είναι δυσκίνητο και προσεγγίζει μαθητές από λεωφόρους και μεγάλους δρόμους. Το MINIBUS είναι μικρότερο αλλά πολύ ευέλικτο στους δύστροπους δρόμους της πόλης μας. Όμως, υπάρχουν κι άλλοι σοβαροί λόγοι για την ανάθεση της σχολική διαδρομής σε ιδιωτική επιχείρηση. Για παράδειγμα, το τουριστικό γραφείο που παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με ιδιόκτητα ή μισθωμένα τουριστικά λεωφορεία, αναλαμβάνει μια τεράστια ευθύνη για την οποία οφείλει να παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Άλλα μικρότερα οχήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις της μεταφοράς είναι τα ΤΑΞΙ ή ΤΑΞΙ ΒΑΝ και έχουν την δυνατότητα να ανακουφίσουν το πρόβλημα των σχολικών δρομολογίων.
Η επιχείρηση αναλαμβάνει υπεύθυνα σχολικά δρομολόγια για την μεταφορά μαθητών προσφέροντας ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια. Σχολικά δρομολόγια με αυστηρά κριτήρια και επαγγελματία οδηγό που διαθέτει πολυετή εμπειρία στις οδικές μεταφορές επιβατών. Η υπηρεσία προσφέρεται για όλη την διάρκεια του σχολικού έτους ή για ορισμένο μέρος της σχολικής χρονιάς και μπορεί να συμπεριληφθεί συνοδός όπου απαιτείται.
Επισκεφθείτε την σελίδα ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ για περισσότερες πληροφορίες ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά. Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας προκειμένου να βοηθήσουμε στην επίλυση της σχολικής μεταφοράς που σας προβληματίζει.
ATHENS TAXI DRIVER
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563, Αττική-Ελλάδα
Τ: (+30) 6909444888
info@athens-taxi-driver.gr

Δευτέρα – Παρασκευή
09:00 – 21:00
Σάββατο
09:00 - 15:00
Κυριακή κλειστά
© 2013-2020 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Κατασκευή ιστοσελίδων