• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
Athens Taxi Driver
  • athens-private-tours-athenstaxidriver
  • athens-private-tours-1-athenstaxidriver
  • athens-private-tours-2-athenstaxidriver
  • athens-private-tours-3-athenstaxidriver
  • athens-private-tours-4-athenstaxidriver
  • athens-private-tours-5-athenstaxidriver

Αθήνα Ιδιωτικές Περιηγήσεις

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
Η Αθήνα και γενικά η Ελλάδα βρίσκεται κάθε χρόνο στο στόχαστρο εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Εγώ είμαι εδώ για να υλοποιήσω τα όνειρά σας και να χαρείτε αξέχαστες περιηγήσεις. Με αφετηρία την Αθήνα αρχίστε το ταξίδι σας στα μονοπάτια της μυθολογίας και της ιστορίας. Να γνωρίσετε τα μέρη που άνθησαν ο πολιτισμός οι τέχνες και οι επιστήμες. Τους λόφους που οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι δίδαξαν το πνεύμα το αθάνατο. Να μυρίσετε το άρωμα που αναδύεται από τα ιερά ελληνικά χώματα και να πατήσετε τα βράχια που κάθε ένα μαρτυρά τους αγώνες που έδωσαν για να φωτίσουν τους αιώνες με την λάμψη της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Να γνωρίσετε από κοντά τους τόπους των ηρώων και να νιώσετε την δύναμη, την δόξα και τον πλούτο των αρχαίων ελληνικών πόλεων.
Αναλαμβάνω την περιήγησή σας στην Αθήνα και στα αξιοθέατα της πόλης. Επίσης αναλαμβάνω τις περιηγήσεις σας από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα με ή χωρίς επαγγελματία ξεναγό. Στις περιηγήσεις μπορώ να παραμείνω μαζί σας για όσο χρόνο θέλετε. Μπορώ επίσης να σάς προτείνω διάφορους προορισμούς με επισκέψεις μισής ή ολόκληρης μέρας, ακόμη και πολυήμερων περιηγήσεων έτσι ώστε να δείτε το δυνατόν περισσότερα μέρη ενδιαφέροντος. Υπάρχουν προγράμματα περιηγήσεων για όλα τα βαλάντια. Οι προορισμοί που προτείνω είναι οι πιο δημοφιλείς, τραβούν το ενδιαφέρον των περισσοτέρων επισκεπτών και με επίκεντρο την Αθήνα ταξιδεύουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα χωρίς να σάς κουράσουν και χωρίς να σάς κοστίσουν μια περιουσία. Σε αυτήν τη σελίδα μπορείτε να δείτε όλες μου τις υπηρεσίες που αφορούν σε επιλεγμένους προορισμούς  με πλούσιο, αναλυτικό υλικό και ξεχωριστή φόρμα διαθεσιμότητας για απευθείας επικοινωνία μαζί μου σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και τις αντίστοιχες χρεώσεις. Στην σελίδα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ θα πάρετε μια πρόταση για περιήγηση 5 ημερών στην Ελλάδα στους πιο δημοφιλής ιστορικούς προορισμούς.
Περιληπτικά, στην Αττική ξεχωρίζει η Αθήνα με μεγάλη διαφορά από όλες τις πόλεις της αρχαίας Ελλάδας. Στις σελίδες ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μπορείτε να δείτε πληροφορίες για περιηγήσεις μισής μέρας, ενώ στην σελίδα ΑΘΗΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ θα δείτε τους επισκέψιμους χώρους σε φουλ πρόγραμμα. Έξω από το κέντρο της πόλης βρίσκεται το Σούνιο, ο Μαραθώνας και η Ελευσίνα που είναι αρχαιολογικοί χώροι τεράστιας σημασίας.
Ταξιδεύοντας νότια,  η Πελοπόννησος είναι σίγουρα κορυφαίος προορισμός. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιώ την ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ καθώς εκεί βρίσκονται κάποιες από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της αρχαίας Ελλάδας με γνωστότερες την Αρχαία Κόρινθο, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο και το Ναύπλιο. Στην κεντρική Πελοπόννησο βρίσκεται η ξακουστή Σπάρτη, η καστροπολιτεία του Μυστρά και η κστροπολιτεία της Μονεμβάσιας. Στην δυτική πλευρά της Πελοποννήσου κρατά δυνατά τα σκήπτρα η Αρχαία Ολυμπία που είναι η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑ & ΟΛΥΜΠΙΑ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής που προτείνω για αυτόν τον προορισμό.
Κατευθυνόμενοι προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα από αρχαιολογικής πλευράς ξεχωρίζουν οι Δελφοί. Οι ημερήσιες εκδρομές από την Αθήνα στους Δελφούς είναι πολύ δημοφιλείς προορισμός με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. Στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μου η Βεργίνα και η Πέλλα είναι εξίσου σημαντικότατος τουριστικός προορισμός ενώ από θρησκευτική πλευρά επιλέγουμε τα Μετέωρα και το Άγιο Όρος. Τα Μετέωρα είναι μέρος απίστευτης άγριας ομορφιάς με εξαίρετα δείγματα του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος με μόνο όπλο του την πίστη του. Στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΦΟΙ & ΜΕΤΕΩΡΑ μπορείτε να δείτε την πρότασή μου. Στην σελίδα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΡΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ μπορείτε να βρείτε επιπλέον προορισμούς θρησκευτικού χαρακτήρα.
Θέλοντας να σας φέρω πιο κοντά στην ελληνική κουλτούρα και στις ομορφιές του τόπου σας παρουσιάζω και άλλα είδη περιηγήσεων που συνδυάζουν πολλές επιλογές. Για τον λόγο αυτό έχω συμπεριλάβει περιηγήσεις περιπέτειας στην σελίδα ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΕΙΠΕΤΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ενώ δεν θα μπορούσα να παραλείψω πασίγνωστους χειμερινούς προορισμούς και χιονοδρομικά κέντρα για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Αυτούς θα τους βρείτε στην σελίδα ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Όλοι οι χώροι είναι ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας και ενδιαφέροντος με τεράστιο πλήθος μνημείων ευρημάτων και κτισμάτων για την παγκόσμια κληρονομιά. Στην σελίδα ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικό υλικό για συγκεκριμένους προορισμούς.
ATHENS TAXI DRIVER
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563, Αττική-Ελλάδα
Τ: (+30) 6909444888
info@athens-taxi-driver.gr

Δευτέρα – Παρασκευή
09:00 – 21:00
Σάββατο
09:00 - 15:00
Κυριακή κλειστά
© 2013-2020 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Κατασκευή ιστοσελίδων