• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
Athens Taxi Driver
> ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ >

Πειραιά Προς Αεροδρόμιο

  • piraeus-to-athens-airport-athenstaxidirver
  • piraeus-to-athens-airport-1-athenstaxidirver
  • piraeus-to-athens-airport-2-athenstaxidirver
ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Πειραιά προς Αεροδρόμιο? Ενδιαφέρεστε για την μεταφορά σας από Πειραιά προς Αεροδρόμιο? Αν αναζητάτε την καλύτερη υπηρεσία ταξί στην Αθήνα για την μεταφορά σας από τον Πειραιά ή από Λιμάνι Πειραιά προς Αεροδρόμιο τότε σίγουρα είσαστε στο σωστό σημείο!
Ασφαλής υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών 24/7 με την αξιοπιστία της ATHENS TAXI DRIVER. Μεταφορά επιβατών με συνέπεια και άνεση σε πολυτελή οχήματα τύπου SEDAN, MINIVAN ή MINIBUS με επαγγελματία οδηγό γνώστη της αγγλικής γλώσσας.
Η υπηρεσία διατίθεται για μεμονωμένους ταξιδιώτες, ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες φίλων. Για κάθε ιδιώτη, επαγγελματία ή επιχείρηση που δίνει έμφαση στην ποιότητα και την εχεμύθεια με χαμηλές χρεώσεις.Η μεταφορά σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της παραλιακής λεωφόρου προκειμένου να απολαύσετε γαλήνια τη θέα του Αργοσαρωνικού ή μέσω της εθνικής οδού όπου η κυκλοφορία είναι καλύτερη τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση την διαδρομή μπορούμε να την προσαρμόσουμε με βάσει το ενδιαφέρον σας.
Ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο, η μεταφορά από τον Πειραιά προς το Αεροδρόμιο μπορεί να συνδυαστεί με ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, με ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ή με περιήγηση σε οποιονδήποτε δημοφιλή προορισμό στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση της περιήγησης κατευθυνόμαστε απευθείας στο αεροδρόμιο. Με αυτόν τον τρόπο θα απολαύσετε τις τελευταίες στιγμές στην πόλη, εκμεταλλευόμενοι την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας από έναν εξειδικευμένο οδηγό που αγαπά τον τόπο του, σέβεται τους πελάτες του και επιδιώκει να αναγάγει την μεταφορά σας σε πραγματική εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιηγήσεις που μπορείτε να συνδυάσετε θα βρείτε στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια στις αποφάσεις σας μην διστάσετε να ζητήσετε να μου μεταφέρετε τις σκέψεις σας συμπληρώνοντας την σχετική Φόρμα στην σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Το κόστος της μεταφοράς σας από το λιμάνι του Πειραιά προς το αεροδρόμιο ποικίλλει ανάλογα με την ώρα του ραντεβού, τον τύπο του οχήματος, τον αριθμό των επιβατών και αποσκευών ή τις περιηγήσεις που μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε. Στη σελίδα ΤΙΜΕΣ μπορείτε να βρείτε πολλές γενικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε και την σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ώστε να ενημερωθείτε για τις καλύτερες εκπτώσεις της τρέχουσας περιόδου.
Όμως, αν πραγματικά θέλετε να γνωρίζετε ακριβώς το κόστος της μεταφοράς από το λιμάνι του Πειραιά στο αεροδρόμιο, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις και δυσάρεστες χρεώσεις, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Διαθεσιμότητας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Άμεσα θα λάβετε την απάντησή μου σχετικά με διαθεσιμότητα, κόστος, τρόπο πληρωμής και διαδικασία κράτησης.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟ-ΚΡΑΤΗΣΗΣ
ΟΦΕΛΗ: Η διαδρομή από Πειραιά προς αεροδρόμιο Αθήνας είναι ιδιωτική και προσαρμοσμένη στο χρονοδιάγραμμα και τα ενδιαφέροντά σας. Δεν επιβαίνουν άτομα άγνωστα προς εσάς.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Η παραλαβή γίνεται από Ξενοδοχείο, Διαμέρισμα, Εστιατόριο ή από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση σας ενδιαφέρει. Για την παραλαβή επιβατών από το κρουαζιερόπλοιο είναι η έξοδος του κεντρικού κτηρίου εντός του λιμένα. Η παραλαβή επιβατών από το Πλοίο Γραμμής είναι έξοδος του πλοίου εντός του λιμένα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Ο χρόνος της συγκεκριμένης διαδρομής είναι περίπου 1 ώρα και μπορεί να βελτιωθεί ανάλογα με την κίνηση που τυχόν συναντήσουμε κατά την διάρκεια της διαδρομής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι προ-μίσθωσης, διοδίων, αεροδρομίου ή λιμένα και ασφάλιση για τους επιβάτες. Το όχημα εξαρτάται από τον αριθμό των επιβατών, τον αριθμό των αποσκευών ή βάσει του αιτήματός σας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φαγητό, πότο.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Επιπλέον χρόνος για να γευματίσετε ή η μεταφορά της επιστροφής σας από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΛΗΡΩΜΗ: Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Ειδική έκπτωση βάσει της εκάστοτε περιόδου παρέχεται στη σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ή μπορεί να συμπεριληφθεί στο αίτημά σας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ >
ΌΝΟΜΑ >
ΕΠΩΝΥΜΟ >
EMAIL >
ΤΗΛΕΦΩΝΟ >
ΕΤΟΣ >
ΜΗΝΑΣ >
ΗΜΕΡΑ >
ΩΡΑ >
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ >
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ >
ΕΠΙΒΑΤΕΣ >
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ >
ΣΧΟΛΙΑ
Όροι Χρήσης
ATHENS TAXI DRIVER
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563, Αττική-Ελλάδα
Τ: (+30) 6909444888
info@athens-taxi-driver.gr

Δευτέρα – Παρασκευή
09:00 – 21:00
Σάββατο
09:00 - 15:00
Κυριακή κλειστά
© 2013-2020 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Κατασκευή ιστοσελίδων