• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Google Plus
Athens Taxi Driver
  • Ελλάδα Περιηγήσεις
  • Εκδρομή Ελλάδα
  • Περιηγήσεις Ελλάδα
  • Ελλάδα Εκδρομή
  • Περιηγήσεις στην Ελλάδα
Εκδρομές Ελλάδα
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα βρίσκεται κάθε χρόνο στο στόχαστρο εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Εγώ είμαι εδώ για να υλοποιήσω τα όνειρά σας και να χαρείτε αξέχαστες διακοπές.
Αναλαμβάνω την περιήγησή σας με Ταξί στην Αθήνα και την ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Επίσης αναλαμβάνω τις εκδρομές σας από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα με ή χωρίς επαγγελματία ξεναγό. Στις ξεναγήσεις μπορώ να παραμείνω μαζί σας για όσο χρόνο θέλετε. Μπορώ επίσης να σάς προτείνω διάφορους προορισμούς με προγράμματα επισκέψεων μισής ή ολόκληρης μέρας, ακόμη και πολυήμερων ξεναγήσεων έτσι ώστε να δείτε το δυνατόν περισσότερα μέρη ενδιαφέροντος. Υπάρχουν προγράμματα ξεναγήσεων για όλα τα βαλάντια. Οι προορισμοί που προτείνω είναι οι πιο δημοφιλείς, τραβούν το ενδιαφέρον των περισσοτέρων επισκεπτών και με επίκεντρο την Αθήνα ταξιδεύουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα χωρίς να σάς κουράσουν και χωρίς να σάς κοστίσουν μια περιουσία. Σε αυτήν τη σελίδα μπορείτε να δείτε όλες μου τις υπηρεσίες που αφορούν σε επιλεγμένους προορισμούς  με πλούσιο, αναλυτικό υλικό και ξεχωριστή φόρμα διαθεσιμότητας για απευθείας επικοινωνία μαζί μου σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και τις αντίστοιχες χρεώσεις. Στην σελίδα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ θα πάρετε μια γεύση περιηγήσεις 5 ημέρες στην Ελλάδα στους πιο δημοφιλής ιστορικούς προορισμούς.
Περιληπτικά, στην Αττική ξεχωρίζει η Αθήνα με μεγάλη διαφορά από όλες τις πόλεις της αρχαίας Ελλάδας. Στις σελίδες ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μπορείτε να δείτε πληροφορίες για ξεναγήσεις μισής μέρας, ενώ στην σελίδα ΑΘΗΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ θα δείτε τους επισκέψιμους χώρους σε φουλ πρόγραμμα. Έξω από το κέντρο της πόλης βρίσκεται το Σούνιο, ο Μαραθώνας και η Ελευσίνα που είναι αρχαιολογικοί χώροι τεράστιας σημασίας.
Ταξιδεύοντας νότια,  η Πελοπόννησος είναι σίγουρα κορυφαίος προορισμός. Για τον λόγο αυτό  οργανώνουμε τις ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ καθώς εκεί βρίσκονται κάποιες από τις πιο δημοφιλείς πόλεις της αρχαίας Ελλάδας με γνωστότερες την Αρχαία Κόρινθο, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο και το Ναύπλιο. Στην κεντρική Πελοπόννησο βρίσκεται η ξακουστή Σπάρτη και η καστροπολιτεία του Μυστρά. Στην δυτική πλευρά της Πελοποννήσου κρατά δυνατά τα σκήπτρα η Αρχαία Ολυμπία που είναι η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην σελίδα ΑΡΓΟΛΙΔΑ & ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής που προτείνω για αυτόν τορν προορισμό.
Κατευθυνόμενοι προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα από αρχαιολογικής πλευράς ξεχωρίζουν οι Δελφοί. Οι ημερήσιες εκδρομές από την Αθήνα στους Δελφούς είναι πολύ δημοφιλείς προορισμός με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. Στην σελίδα ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΔΕΛΦΟΥΣ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μου η Βεργίνα και η Πέλλα είναι εξίσου σημαντικότατος τουριστικός προορισμός ενώ από θρησκευτική πλευρά επιλέγουμε τα Μετέωρα και το Άγιο Όρος. Τα Μετέωρα είναι μέρος απίστευτης άγριας ομορφιάς με εξαίρετα δείγματα του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος με μόνο όπλο του την πίστη του. Στην σελίδα ΔΕΛΦΟΙ & ΜΕΤΕΩΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ μπορείτε να δείτε την πρότασή μου. Στην σελίδα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μπορείτε να βρείτε επιπλέον προορισμούς θρησκευτικού χαρακτήρα.
Θέλοντας να σας φέρω πιο κοντά στην ελληνική κουλτούρα και στις ομορφιές του τόπου σας παρουσιάζω και άλλα είδη περιηγήσεων που συνδυάζουν πολλές επιλογές. Για τον λόγο αυτό έχω συμπεριλάβει περιηγήσεις περιπέτειας στην σελίδα ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΕΙΠΕΤΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ενώ δεν θα μπορούσα να παραλείψω πασίγνωστους χειμερινούς προορισμούς και χιονοδρομικά κέντρα για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Αυτούς θα τους βρείτε στην σελίδα ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Με αφετηρία την Αθήνα αρχίστε το ταξίδι σας στα μονοπάτια της μυθολογίας και της ιστορίας. Να γνωρίσετε τα μέρη που άνθησαν ο πολιτισμός οι τέχνες και οι επιστήμες. Τους λόφους που οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι δίδαξαν το πνεύμα το αθάνατο. Να μυρίσετε το άρωμα που αναδύεται από τα ιερά ελληνικά χώματα και να πατήσετε τα βράχια που κάθε ένα μαρτυρά τους αγώνες που έδωσαν για να φωτίσουν τους αιώνες με την λάμψη της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Να γνωρίσετε από κοντά τους τόπους των ηρώων και να νιώσετε την δύναμη, την δόξα και τον πλούτο των αρχαίων ελληνικών πόλεων.
Όλοι οι χώροι είναι ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας και ενδιαφέροντος με τεράστιο πλήθος μνημείων ευρημάτων και κτισμάτων για την παγκόσμια κληρονομιά. Στην σελίδα ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικό υλικό για συγκεκριμένους προορισμούς.
ATHENS TAXI DRIVER
Δημήτριος Γιούτσος
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563
Αττική-Ελλάδα
Τ: +30 6936255440
T: +30 6947904090
F: +30 2109825341
info@athens-taxi-driver.gr
© 2013 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων