• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Google Plus
Athens Taxi Driver
> ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ > Αθήνα Προς Ολυμπία
  • Αθήνα-Προς-Ολυμπία
  • Από-Αθήνα-Προς-Ολυμπία
ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Ταξί από Αθήνα προς Ολυμπία με έμπειρο οδηγό. Ασφαλή μεταφορά επιβατών με taxi, minivan, ή minibus, για ένα ταξίδι που θα σας κάνει πραγματικά να νιώσετε όμορφα και άνετα χάρη στα πολυτελή οχήματά μας, σε προσιτές τιμές πάντα.Αεροδρόμιο Αθηνών προς Ολυμπία με ταξί για όλους όσους συνδυάζουν τα ταξίδι τους με αεροπλάνο. Βρίσκομαι πάντα στην ώρα μου στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, για να σας βοηθήσω με τις αποσκευές σας και κατόπιν να ξεκινήσουμε για τον προορισμό σας.

Ταξιδεύοντας από την Αθήνα προς την Ολυμπία, οδηγούμε δίπλα από τον κόλπο του Σαρωνικού, απολαμβάνοντας την θέα του γαλάζιου που μάς χαρίζει το Αιγαίο φτάνοντας έως τον Ισθμό της Κορίνθου. Εκεί θα κάνουμε μία ολιγόλεπτη στάση για να χαζέψουμε την ομορφιά του καναλιού της Κορίνθου που συνδέει με έναν ξεχωριστό τρόπο το Αιγαίο με το Ιόνιο.

Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα οδηγήσουμε παράλληλα έχοντας για θέα τα βουνά της Αχαΐας και στην απέναντι πλευρά τον Παρνασσό και την ορεινή Ναυπακτία. Σε απόσταση περίπου μίας ώρας από το πέρασμά μας, βρίσκονται και τα Καλάβρυτα. Τόπος με πλούσια ιστορία και ιδιαίτερος χειμερινός δημοφιλής  προορισμός με χιονοδρομικό κέντρο. Η ποιότητα του νέου δρόμου που συνδέει την Αθήνα με την Πάτρα, προσφέρει πραγματική ασφάλεια και χαλάρωση στα χέρια έμπειρου οδηγού. Ακόμα και όταν θα περνάμε από τα χωριά στην επαρχία της Ηλείας, θα γοητευτείτε από την ομορφιά της φύσης.

Το ταξίδι στην αρχαία Ολυμπία, θα ολοκληρωθεί σε 3,5 ώρες περίπου, για να καταλήξουμε στον ιστορικό τόπο που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες προς τιμή του Ολυμπίου Δία και λάμβαναν χώρα κάθε 4 χρόνια. Ένας ιδιαίτερος και σημαντικός θρησκευτικός χώρος για τους αρχαίους Έλληνες από τον 10ο αιώνα π.Χ. Χώρος συγκέντρωσης πολιτικών, φιλοσόφων και καλλιτεχνών από την αρχαιότητα έως και σήμερα. Η σημαντικότητα της τέλεσης των αγώνων, φαίνεται με την γνωστή “ εκεχειρία”, δηλαδή την παύση όλων των συρράξεων στον Ελλαδικό χώρο. Ένας χώρος εξαίρετων αρχιτεκτονικών μνημείων και χιλιάδων ευρημάτων που μαρτυρούν και αποδεικνύουν την σημαντικότητα της περιοχής. Η διαδρομή μπορεί να συνδυαστεί και με επίσκεψη σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους, όπως  είναι η Αρχαία Κόρινθος.

Για τους τουριστικούς επισκέπτες, προτείνω την οργάνωση της εκδρομής σας σε 2 ημέρες με διανυκτέρευση στην Αρχαία Ολυμπία, έτσι ώστε να έχετε τον κατάλληλο χρόνο να απολαύσετε την επίσκεψη και να επιστρέψετε με ασφάλεια. Και όχι μόνο αυτό…! Μπορούμε με μεγάλη μου χαρά να οργανώσουμε την περιήγησή σας συνδυάζοντας εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία και τους Δελφούς σε 2 ήμερες, ή ακόμα να το επεκτείνουμε την περιήγησή σας, προσθέτοντας και άλλους κλασσικούς προορισμούς.

Μη διστάσετε να συμπληρώσετε την φόρμα διαθεσιμότητας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και άμεσα θα λάβετε την απάντησή μου για την διαθεσιμότητα και τις χρεώσεις που σάς ενδιαφέρουν.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ >
ΌΝΟΜΑ >
ΕΠΩΝΥΜΟ >
ΕΤΟΣ >
ΜΗΝΑΣ >
ΗΜΕΡΑ >
ΩΡΑ >
EMAIL >
ΤΗΛΕΦΩΝΟ >
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ >
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ >
ΕΠΙΒΑΤΕΣ >
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ >
ΣΧΟΛΙΑ
ATHENS TAXI DRIVER
Δημήτριος Γιούτσος
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563
Αττική-Ελλάδα
Τ: +30 6936255440
T: +30 6947904090
F: +30 2109825341
info@athens-taxi-driver.gr
© 2013 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων