• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Google Plus
Athens Taxi Driver
Αθήνας Ταξί
Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο της «ATHENS TAXI DRIVER» που αφορά σε υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών στην Αθήνα με προμισθωμένα ραντεβού και προς κάθε προορισμό στην Ελλάδα με ΤΑΞΙ, ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ, ΜΙΝΙΒΑΝ και MINIBUS 24/7.
Είμαι ο Δημήτριος Γιούτσος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και εργάζομαι ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής από το 1991. Ελάτε μαζί μου να σας ξεναγήσω στις καλύτερες υπηρεσίες ταξί στην Αθήνα με την εγγύηση ενός αναγνωρισμένου επαγγελματία από το επιβατικό κοινό.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ Για μεμονωμένους ταξιδιώτες, για μικρά ή μεγαλύτερα γκρουπ. Απευθύνεται σε  ζευγάρια, οικογένειες, παρέες και συνεργάτες που θέλετε να παραμένετε μαζί σε όλη την διάρκεια της διαδρομής με πολυτελή οχήματα και έμφαση στην καθαριότητα και την ασφάλεια. Προμισθωμένες υπηρεσίες ταξί στην Αθήνα για ιδιώτες, επιχειρήσεις, ναυτιλιακές εταιρίες, τουριστικά γραφεία, ιδιωτικά σχολεία, δημόσιους οργανισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο. Προμισθωμένα δρομολόγια για επαγγελματικά ταξίδια ή για αναψυχή κάθε στιγμή στο πλευρό σας αδιάκοπα, πρόθυμος και με χαμόγελο ώστε να βελτιώσω τις συνθήκες μεταφοράς επιβατών με έναν κύκλο άριστων συνεργατών που έχουν επιλεγεί και στηρίζουν τις προσπάθειες μου.
ΤΑΞΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Διαδρομές με ταξί από Αεροδρόμιο προς Αθήνα, Αεροδρόμιο προς Πειραιά, Αεροδρόμιο Αθήνας προς Ραφήνα και Λαύριο. Ταξί από Αθήνα προς Αεροδρόμιο αλλά και προς κάθε προορισμό εκτός Αθηνών και σε όλη την Ελλάδα. Στην σελίδα ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ θα δείτε τους πιο δημοφιλής προορισμούς και επιλέξτε την διαδρομή που σας ενδιαφέρει ώστε να ενημερωθείτε ανάλογα.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και σε όλη την Ελλάδα. Περιηγήσεις από την Αθήνα προς κάθε κλασσικό προορισμό όπως το Σούνιο, την Αρχαία Κόρινθο, την Αργολίδα, τους Δελφούς μισής ή ολόκληρης ημέρας. Ημερήσιες εκδρομές σε οποιοδήποτε τουριστικό προορισμό από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα. Στην σελίδα μου ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ δείτε περισσότερους κλασσικούς προορισμούς και ακόμη περιπέτειας, θρησκευτικού ενδιαφέροντος αλλά και χειμερινούς προορισμούς.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Εύκολος τρόπος κράτησης χωρίς περίπλοκα συστήματα. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ που βρίσκεται δίπλα από τις υπηρεσίες που παρέχω και σε μικρό χρονικό διάστημα λαμβάνετε πλήρη ενημέρωση για καθετί που σας ενδιαφέρει. Ειδάλλως αποστέλλετε το ενδιαφέρον σας στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με όλα τα χρήσιμα στοιχεία.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ Γνωρίζετε από την αρχή ακριβώς τι θα πληρώσετε χωρίς επιπλέον οι κρυφές χρεώσεις.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Δυνατότητα με τρεις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ιδιαίτερα για τις πληρωμές με μετρητά υπάρχει δυνατότητα μεγάλων εκπτώσεων.
Γιατί επιλέγω την ATHENS TAXI DRIVER? Δείτε ΕΔΩ πριν να αποφασίσετε.
Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑΞΙ
Απευθύνεται σε όσους επισκέπτονται την Αθήνα για λίγες ώρες ή μέρες. Είναι ο πιο εύκολος και διαδεδομένος τρόπος να κάνετε μια βόλτα στην πόλη μας και όχι μόνο. Μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας μας ακόμα για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με τους συνεργάτες σας ούτως ώστε να είστε πάντα συνεπής απέναντί τους. Άνετα, αξιόπιστα και με ασφάλεια με όχημα που εσείς επιλέγετε ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και το επίπεδο των υπηρεσιών για όσες ώρες χρειαστεί. Αναλαμβάνω να σας παραλάβω από το ξενοδοχείο σας, από το αεροδρόμιο Αθηνών ή από το λιμάνι του Πειραιά και να σας ξεναγήσω  στην Αθήνα με το ταξί μου περνώντας σας  από τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, την αγορά ή ακόμα και σε μέρη που μπορείτε  να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας. Μπορώ να σας προτείνω δημοφιλής προορισμούς και μαζί να κάνουμε την επιλογή του ιδανικού προγράμματος ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και τον χρόνο που έχετε στην διάθεσή σας. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφόρηση όσον αφορά αυτήν την υπηρεσία μεταβείτε στην σελίδα ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Από τις βασικές υπηρεσίες μου είναι η περιήγηση στην Αθήνα. Μαζί θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για να ταξιδέψουμε στην Ακρόπολη, την Πλάκα, την Αρχαία Αγορά και σε όλα τα φημισμένα σημεία της πόλης. Με θαυμασμό για την ιστορία της και σεβασμό σε  όλους σάς που έχετε όνειρο ζωής να την γνωρίσετε από κοντά.Με πολυτελές αυτοκίνητο, σε άνετο, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, θα σάς οδηγήσω στα μονοπάτια της Ιστορίας, ξεσκεπάζοντας κάθε γωνιά της αρχαίας και της σύγχρονης πόλης. Μιας πόλης που τη γνωρίζω πολύ καλά, αφού εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τους πελάτες μου, αναδεικνύει την φιλικότητα, την ζεστασιά και την γνωστή σε όλους Ελληνική φιλοξενία. Γεμάτος διάθεση, αγάπη και επαγγελματισμό για την δουλειά μου, υπόσχομαι να παρέχω κάθε δυνατή βοήθεια σε όσους την επισκεφθείτε, έτσι ώστε οι λίγες στιγμές που θα έχετε στην πόλη μου να είναι ξεχωριστές και μοναδικές. Η υπηρεσία που σας παρέχω είναι ιδιωτική και σε καμία περίπτωση δεν ακολουθεί το πρόγραμμα μεγάλων γκρουπ με μεγάλα τουριστικά λεωφορεία. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται από εσάς και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε αν το επιθυμείτε προκειμένου να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας με βάσει το χρόνο που διαθέτετε. Στην σελίδα μου ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μπορείτε να πάρετε μια γεύση για την ξενάγηση 4-5 ωρών και αν θέλετε όλη μέρα θα πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα ΑΘΗΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Για πάνω από 20 χρόνια προσφέρω τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εκδρομές στους πιο δημοφιλής προορισμούς της Ελλάδας. Η εμπειρία μου και η αγάπη για την δουλειά μου είναι ο ποιο σοβαρός λόγος να με επιλέξετε για τις ιδιωτικές περιηγήσεις σας εκτός των συνόρων της πρωτεύουσας. Μπορούμε μαζί να οργανώσουμε το ταξίδι που σας ενδιαφέρει με αφετηρία την Αθήνα και προς οποιοδήποτε  προορισμό στην ηπειρωτική Ελλάδα. Σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε τουριστικό προορισμό όπως είναι οι Αρχαία Κόρινθος, οι Μυκήνες και η Επίδαυρος. Ξεκινώντας το ταξίδι μας από την Αθήνα προς στους Δελφούς και τα Μετέωρα. Και ακόμα πιο βόρεια στην Αμφίπολη, τη Βεργίνα και την Πέλλα. Και όλα αυτά πάντα με το ανάλογο όχημα που πιστεύετε πως θα καλύψει τις ανάγκες σας ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να μεταφέρουμε με ταξί, μίνι βαν ή λεωφορεία. Στόχος μου είναι όχι μόνο να μαγευτείτε από τις ομορφιές του τόπου μας, αλλά και να ταξιδέψετε ξεκούραστα και με ασφάλεια. Να μείνετε ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα των υπηρεσιών μου και να εξαργυρώνετε τα χρήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέγοντας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους τις πλέον ενδεδειγμένες, αναγνωρισμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που σας προσφέρω σε πολύ χαμηλές τιμές. Στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μου με τους πιο δημοφιλής προορισμούς με αφετηρία την Αθήνα ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, που με πολλή αγάπη και μεράκι έχω ετοιμάσει για σας.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑΞΙ
Το κόστος του κάθε δρομολογίου έχει διαφορετική χρέωση και διαμορφώνετε ανάλογα με το είδος των υπηρεσιών που προσφέρω. Ο  πιο ασφαλής  τρόπος για να γνωρίζετε ακριβώς τι θα πληρώσετε για την διαδρομή  που σας ενδιαφέρει είναι η προμίσθωση του ταξί μου από εσάς. Είναι ο μοναδικός τρόπος να μεταφερθείτε με  τον επαγγελματία  οδηγό  που εσείς επιλέξατε, ακριβώς  την ώρα και στο σημείο που εσείς θέλετε και να πληρώσετε ακριβώς τα χρήματα που πρέπει.Αυτό επιτυγχάνετε μόνο επικοινωνώντας μαζί μου. Κατά την επικοινωνία μας ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες μου, το κόστος και την διαθεσιμότητα. Αν θελήσετε να προχωρήσετε στην κράτηση αυτόματα διασφαλίζετε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως γνωρίζετε ότι έχετε μισθώσει έναν πραγματικά επαγγελματία οδηγό με το όχημά του. Το δεύτερο είναι πως κανείς δεν μπορεί να σας εξαπατήσει ή ζητήσει επιπλέον χρήματα για «κρυφές» χρεώσεις. Αν εσείς ζητήσετε έξτρα υπηρεσίες τότε και μόνο τότε θα υπάρχει έξτρα χρέωση που σε κάθε περίπτωση θα το γνωρίζετε εξαρχής.Σας παρέχω περισσότερες χρήσιμες  πληροφορίες για την προμίσθωση και τις χρεώσεις στην σελίδα ΤΙΜΕΣ.
ATHENS TAXI DRIVER
Δημήτριος Γιούτσος
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563
Αττική-Ελλάδα
Τ: +30 6936255440
T: +30 6947904090
F: +30 2109825341
info@athens-taxi-driver.gr
© 2013 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων