• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
Athens Taxi Driver
>

ΤΙΜΕΣ

athens-taxi-charges-athenstaxidriver
Τα ταξί στην Αθήνα έχουν τιμοκατάλογο από το κράτος. Με βάση αυτόν τον τιμοκατάλογο, το ταξίμετρο έχει ρυθμιστεί και λειτουργεί ώστε να λαμβάνετε τις κατάλληλες χρεώσεις για τα ταξίδια, τις περιηγήσεις ή τις εκδρομές στην Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα.
Ένας σημαντικός παράγοντας για τη χρέωση κάθε διαδρομής είναι η απόσταση. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος παράγοντας αφού η τελική χρέωση μπορεί να αυξηθεί και να διαμορφωθεί από άλλους παράγοντες, όπως η κυκλοφορία, το ραντεβού / προ-μίσθωση, ο χρόνος αναμονής, η νυχτερινή χρέωση, τα διόδια, οι φόροι αεροδρομίων ή λιμένων, αποσκευές κ.λπ. σημαίνει μια διαδρομή με διαδρομή έχει διαφορετική χρέωση.
Επίσης, υπάρχουν ορισμένες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας που βασίζονται σε μα τυπική-σταθερή χρέωση από την πολιτεία ως εξής:
Αεροδρόμιο Αθηνών προς Αθήνα 40 ευρώ (χρέωση ημέρας)
Αεροδρόμιο Αθηνών προς Αθήνα 40 ευρώ (χρέωση ημέρας)
Αεροδρόμιο Αθηνών προς Αθήνα 55 ευρώ (χρέωση νύχτας)
Αεροδρόμιο Αθηνών προς Αθήνα 55 ευρώ (χρέωση νύχτας)
Όμως, όλες οι παραπάνω χρεώσεις υπάρχουν ΜΟΝΟ σε περίπτωση που η μεταφορά γίνεται από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο κέντρο της Αθήνας ή από το κέντρο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο. Η περιοχή του Κέντρου που υπάρχει η συγκεκριμένη σταθερή χρέωση είναι ο γνωστός Δακτύλιος της Αθήνας.
Επίσης, οι παραπάνω βασικές χρεώσεις αφορούν ΜΟΝΟ τα ελεύθερα ταξί από την πιάτσα Ταξί του αεροδρομίου ή τα ελεύθερα ταξί που θα σταματήσετε στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Διαφορετικά, εάν το σημείο επιβίβασης ή αποβίβασης είναι εκτός δακτυλίου, θα πρέπει να πληρώσετε την αντίστοιχη χρέωση του ταξίμετρου συν οποιοδήποτε πρόσθετο πιθανόν υπάρχει όπως προανέφερα.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να βγάλετε ένα ασφαλές συμπέρασμα ή να καταλάβετε το κόστος των δρομολογίων που σας ενδιαφέρουν. Γι' αυτό, έχω επιλέξει να παρέχω προ-μισθωμένες ιδιωτικές μεταφορές με σταθερή χρέωση ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσα χρήματα θα πληρώσετε χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον ή κρυφή χρέωση.
ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ;
Επειδή, δεν ξέρω πού θέλετε να πάτε ή πού θέλετε να σας καθοδηγήσουμε, στις σελίδες ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ σάς παρέχω τους πιο δημοφιλείς προορισμούς με όλες τις χρήσιμες λεπτομέρειες και τη «ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ» για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να αιτηθείτε την προσφορά μου. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρω ακριβώς τι σας ενδιαφέρει. Εάν δεν βλέπετε τον προορισμό σας σε αυτές τις σελίδες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου για κάθε διαδρομή που σας ενδιαφέρει και θα σας ενημερώσω λεπτομερώς σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τις τιμές, την κράτηση και τον τρόπο πληρωμής. Είμαι πολύ σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρον.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΜΙΣΘΩΣΗΣ
Η προ-μίσθωση ή προ-κράτηση είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να γνωρίζετε ακριβώς πόσα θα πληρώσετε για το ταξίδι που σας ενδιαφέρει. Είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε υπηρεσίες από έναν επαγγελματία οδηγό που εσείς έχετε επιλέξει, να φτάσετε στον προορισμός στον σωστό χρόνο και ότι θα πληρώσετε μόνο το ποσό στο οποίο έχετε συμφωνήσει.
Εάν προχωρήσετε στην προ-κράτηση ταξί, θα εξασφαλίσετε τουλάχιστον τέσσερα πράγματα:
α) Γνωρίζετε ότι προσλαμβάνετε έναν γνήσιο, αδειοδοτημένο, επαγγελματία οδηγό με το δικό του επίσημο όχημα με ασφάλιση για τους επιβάτες.
β) Κανείς δεν μπορεί να σας εξαπατήσει ή να ζητήσει επιπλέον χρήματα για "κρυφές" χρεώσεις. Εάν χρειάζεστε επιπλέον υπηρεσίες τότε ... μόνο τότε θα υπάρχει επιπλέον χρέωση.
γ) Δεν θα έχετε τον κίνδυνο να χάσετε τα πράγματά σας (κινητά τηλέφωνα, κάμερες, πορτοφόλια) στο όχημά μου.
δ) Η υπηρεσία είναι ιδιωτική και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως παραλάβω άλλους επιβάτες που δεν γνωρίζετε. Η πολλαπλή μίσθωση απαγορεύετε από τον νόμο.
Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται επικοινωνώντας μαζί μου. Κατά τη διάρκεια της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας, θα ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μου, το κόστος, τους τρόπους πληρωμής και τη διαθεσιμότητα.
ΤΑΞΙ ΑΘΗΝΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Σεβόμενος το απόρρητο των πελατών μου, η επιχείρησή μου εφαρμόζει όλες τις συνήθεις μεθόδους συναλλαγών για την εξυπηρέτηση του επιβάτη. Σκοπός μου είναι να αισθάνονται σίγουροι για τη μίσθωση και τον τρόπο πληρωμής.
Στην προσπάθειά μου να σας κάνω να νιώσετε ασφαλείς μαζί μου, συνήθως επιλέγω τα μετρητά ή μια τυπική προκαταβολή περίπου 20% και το υπόλοιπο με εξόφληση κατά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών μου ή βάσει της συμφωνίας μας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι σίγουρα ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μου.
Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους προσφέρω ειδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ με συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής ανάλογα με την περίοδο κράτησης και την περίοδο που θέλετε να σας εξυπηρετήσω. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που θέλετε να πληρώσετε προτού προχωρήσετε στην κράτηση του οχήματος. Αν θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής εντός της προσφοράς, πρέπει απλώς να με ενημερώσετε για την πρότασή σας.
Έτσι, είναι σαφές ότι η υπηρεσία μου είναι συμβατή με όλους τους τρόπους πληρωμής ως εξής:
ΜΕΤΡΗΤΑ, είναι ο κλασικός τρόπος πληρωμής με μετρητά όταν λαμβάνετε το προϊόν. Επομένως, όταν λάβετε την προσφορά μου, θα πρέπει να αποδεχτείτε μια τέτοια συναλλαγή, ώστε να μπορείτε να πληρώσετε σε μετρητά όταν θα ολοκληρώσω τις υπηρεσίες μου.
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑ, είναι συνηθισμένος τρόπος συναλλαγών, επομένως δεν χρειάζεται να διατηρείτε μετρητά. Πληρώνετε την αξία των υπηρεσιών μου βάσει των όρων της εκάστοτε τράπεζας που συνεργάζεστε.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, είναι πραγματικά μια πολύ ασφαλής συναλλαγή και πολύ συνήθεις για εταιρείες και απομακρυσμένες πληρωμές. Χρειάζεστε από την τράπεζα που συνεργάζεστε απλά να μεταφέρετε το ποσό που έχουμε συμφωνήσει στον τραπεζικό λογαριασμό μου ενώ πάντας εσείς διαχειρίζεστε την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Στη σελίδα ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ και RESERVATION POLICY υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις και την ισχύουσα πολιτική για ασφαλείς συναλλαγές.
ATHENS TAXI DRIVER
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563, Αττική-Ελλάδα
Τ: (+30) 6909444888
info@athens-taxi-driver.gr

Δευτέρα – Παρασκευή
09:00 – 21:00
Σάββατο
09:00 - 15:00
Κυριακή κλειστά
© 2013-2020 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Κατασκευή ιστοσελίδων