• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Google Plus
Athens Taxi Driver
Αθήνας Ταξί
Ταξί Αθήνας με προμισθωμένα ραντεβού. Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό χώρο της ATHENS TAXI DRIVER που αφορά σε υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με ταξί στην Αθήνα και προς κάθε προορισμό στην Ελλάδα.
Είμαι ο Δημήτριος Γιούτσος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και εργάζομαι ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής από το 1991. Ελάτε μαζί μου να σας ξεναγήσω στις καλύτερες υπηρεσίες ταξί στην Αθήνα με την εγγύηση ενός αναγνωρισμένου επαγγελματία από το επιβατικό κοινό.
Υπηρεσίες οδηγού ταξί και  οχήματα Sedan ΤΑΞΙ, ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ, ΜΙΝΙΒΑΝ και MINIBUS για μεμονωμένους ταξιδιώτες, μικρά ή μεγαλύτερα γκρουπ. Ζευγάρια, οικογένειες, παρέες και συνεργάτες που θέλετε να παραμένετε μαζί σε όλη την διάρκεια της διαδρομής. Πολυτελή οχήματα και έμφαση στην καθαριότητα και την ασφάλεια. Προμισθωμένα δρομολόγια με ταξί στην Αθήνα για ιδιώτες, επιχειρήσεις, ναυτιλιακές εταιρίες, τουριστικά γραφεία, ιδιωτικά σχολεία, δημόσιους οργανισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο. Προμισθωμένα δρομολόγια για επαγγελματικά ταξίδια ή για αναψυχή. Εξυπηρέτηση 24/7, κάθε στιγμή στο πλευρό του επιβάτη αδιάκοπα, πρόθυμος και με χαμόγελο ώστε να βελτιώσω τις συνθήκες μεταφοράς επιβατών με έναν κύκλο άριστων συνεργατών που έχουν επιλεγεί και στηρίζουν τις προσπάθειες μου.
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στο Αεροδρόμιο Αθηνών με ταξί.  Ταξί από το αεροδρόμιο Αθηνών προς το κέντρο, από το αεροδρόμιο Αθηνών προς Πειραιά, από το Αεροδρόμιο Αθηνών προς Ραφήνα και Λαύριο. Ταξί από την Αθήνα προς το Αεροδρόμιο αλλά και προς κάθε προορισμό εκτός Αθηνών και σε όλη την Ελλάδα. Στην σελίδα θα δείτε τους πιο δημοφιλής προορισμούς και επιλέξτε την διαδρομή που σας ενδιαφέρει ώστε να ενημερωθείτε ανάλογα.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Περιηγήσεις στην Αθήνα, το Σούνιο και την Κόρινθο μισής ή ολόκληρης ημέρας. Ημερήσιες εκδρομές από την Αθήνα στην Αργολίδα, από την Αθήνα στους Δελφούς και τα Μετέωρα. Εκδρομές σε οποιοδήποτε τουριστικό προορισμό από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά περισσότερους δημοφιλείς προορισμούς στην σελίδα μου.
Γιατί επιλέγω την ATHENS TAXI DRIVER?
Διαθέτω επίσημη άδεια λειτουργίας και ως οδηγός έχω ειδική άδεια οδήγησης ταξί που είναι πιστοποιημένη από το κράτος. Όχι πειρατικά οχήματα δίχως δίπλωμα, ασφαλιστική κάλυψη ή άγνωστοι αλλοδαποί οδηγοί.
Εμπειρία, γνώση και επιδεξιότητα. Επαγγελματική βελτίωση μέσα από την πολυετή διάρκεια στις υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών.
Συνέπεια και σωστός προγραμματισμός. Βρίσκομαι πάντα την κατάλληλη ώρα στο κατάλληλο σημείο. Επαγγελματισμός και πειθαρχία στις υποχρεώσεις μου έναντι των απαιτήσεων σας τηρώντας με ευλάβεια το χρονοδιάγραμμά σας.
Αξιοπιστία και απόλυτη εμπιστοσύνη στο να τηρούνται όσα έχω υποσχεθεί χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητά μου. Διαχρονική σταθερότητα σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χωρίς καμία αλλοίωση με την πάροδο του χρόνου.
Ασφάλεια στην οδήγηση, προστασία και αποφυγή κινδύνων με οχήματα υψηλών προδιαγραφών και έμπειρο επαγγελματία οδηγό.
Χωρίς κρυφές χρεώσεις και επιβαρύνσεις πέραν των συμφωνηθέντων. Γνωρίζετε από την αρχή τι ακριβώς θα χρεωθείτε.
Επαγγελματική καταξίωση από επιβάτες και συνεργάτες που καταγράφονται μέσα από τις κριτικές τους.
Κρατήσεις: Εύκολος τρόπος κράτησης χωρίς περίπλοκα συστήματα. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην φόρμα διαθεσιμότητας που βρίσκεται δίπλα από τις υπηρεσίες που παρέχω και σε μικρό χρονικό διάστημα λαμβάνετε πλήρη ενημέρωση για καθετί που σας ενδιαφέρει. Ειδάλλως αποστέλλετε το ενδιαφέρον σας στην φόρμα επικοινωνίας με όλα τα χρήσιμα στοιχεία.
Τρόποι Πληρωμής: Καμία απολύτως δυσκολία αφού σας δίνετε η δυνατότητα με τρεις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ιδιαίτερα για τις πληρωμές με μετρητά υπάρχει δυνατότητα μεγάλων εκπτώσεων.
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στην σελίδα μπορείτε να δείτε τι ς εκπτώσεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο και ανταμείβουν την προτίμησή σας, την εμπιστοσύνη σας  και την διάρκεια προς τον οδηγό σας.
Μέσα από την ιστοσελίδα θα ενημερωθείτε αναλυτικότερα  σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, για όλες τις δραστηριότητές μου και τους διάφορους συνδυασμούς μεταφοράς.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ άμεσα μαζί μου ώστε να απαντήσω στα ερωτήματά σας και να σας ενημερώσω για οποιονδήποτε συνδυασμό μεταφοράς επιθυμείτε, τιμές και διαθεσιμότητα.
ATHENS BY TAXI
Απευθύνεται σε όσους επισκέπτονται την Αθήνα για λίγες ώρες ή μέρες. Είναι ο πιο εύκολος και διαδεδομένος τρόπος να κάνετε μια βόλτα στην πόλη μας και όχι μόνο. Μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας μας ακόμα για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με τους συνεργάτες σας ούτως ώστε να είστε πάντα συνεπής απέναντί τους. Άνετα, αξιόπιστα και με ασφάλεια με όχημα που εσείς επιλέγετε ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και το επίπεδο των υπηρεσιών για όσες ώρες χρειαστεί.
Αναλαμβάνω να σας παραλάβω από το ξενοδοχείο σας, από το αεροδρόμιο Αθηνών ή από το λιμάνι του Πειραιά και να σας ξεναγήσω  στην Αθήνα με το ταξί μου περνώντας σας  από τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, την αγορά ή ακόμα και σε μέρη που μπορείτε  να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας.
Μπορώ να σας προτείνω δημοφιλής προορισμούς και μαζί να κάνουμε την επιλογή του ιδανικού προγράμματος ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας και τον χρόνο που έχετε στην διάθεσή σας. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφόρηση όσον αφορά αυτήν την υπηρεσία μεταβείτε στην σελίδα TRANSFERS.
ATHENS TOURS
Από τις βασικές υπηρεσίες μου είναι η περιήγηση στην Αθήνα. Μαζί θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για να ταξιδέψουμε στην Ακρόπολη, την Πλάκα, την Αρχαία Αγορά και σε όλα τα φημισμένα σημεία της πόλης. Με θαυμασμό για την ιστορία της και σεβασμό σε  όλους σάς που έχετε όνειρο ζωής να την γνωρίσετε από κοντά.
Με πολυτελές αυτοκίνητο, σε άνετο, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, θα σάς οδηγήσω στα μονοπάτια της Ιστορίας, ξεσκεπάζοντας κάθε γωνιά της αρχαίας και της σύγχρονης πόλης. Μιας πόλης που τη γνωρίζω πολύ καλά, αφού εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τους πελάτες μου, αναδεικνύει την φιλικότητα, την ζεστασιά και την γνωστή σε όλους Ελληνική φιλοξενία. Γεμάτος διάθεση, αγάπη και επαγγελματισμό για την δουλειά μου, υπόσχομαι να παρέχω κάθε δυνατή βοήθεια σε όσους την επισκεφθείτε, έτσι ώστε οι λίγες στιγμές που θα έχετε στην πόλη μου να είναι ξεχωριστές και μοναδικές.
Η υπηρεσία που σας παρέχω είναι ιδιωτική και σε καμία περίπτωση δεν ακολουθεί το πρόγραμμα μεγάλων γκρουπ με μεγάλα τουριστικά λεωφορεία. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται από εσάς και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε αν το επιθυμείτε προκειμένου να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας με βάσει το χρόνο που διαθέτετε. Στην σελίδα μου ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μπορείτε να πάρετε μια γεύση για την ξενάγηση 4-5 ωρών και αν θέλετε όλη μέρα θα πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα ΑΘΗΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ.
DAY TRIPS FROM ATHENS
Για πάνω από 20 χρόνια προσφέρουμε τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εκδρομές στους πιο δημοφιλής προορισμούς της Ελλάδας. Η εμπειρία μου και η αγάπη για την δουλειά μου είναι ο ποιο σοβαρός λόγος να με επιλέξετε για τις ιδιωτικές περιηγήσεις σας εκτός των συνόρων της πρωτεύουσας. Μπορούμε μαζί να οργανώσουμε το ταξίδι που σας ενδιαφέρει με αφετηρία την Αθήνα και προς οποιοδήποτε  προορισμό στην ηπειρωτική Ελλάδα. Σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε τουριστικό προορισμό όπως είναι οι Αρχαία Κόρινθος, οι Μυκήνες και η Επίδαυρος.
Ξεκινώντας το ταξίδι μας από την Αθήνα προς στους Δελφούς και τα Μετέωρα. Και ακόμα πιο βόρεια στην Αμφίπολη, τη Βεργίνα και την Πέλλα.  Και όλα αυτά πάντα με το ανάλογο όχημα που πιστεύετε πως θα καλύψει τις ανάγκες σας ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να μεταφέρουμε,  ταξί, μίνι βαν ή λεωφορεία.
Στόχος μου είναι όχι μόνο να μαγευτείτε από τις ομορφιές του τόπου μας, αλλά και να ταξιδέψετε ξεκούραστα και με ασφάλεια. Να μείνετε ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα των υπηρεσιών μου και να εξαργυρώνετε τα χρήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέγοντας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους τις πλέον ενδεδειγμένες, αναγνωρισμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που σας προσφέρω σε πολύ χαμηλές τιμές. Στην σελίδα TOURS μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μου με τους πιο δημοφιλής προορισμούς με αφετηρία την Αθήνα ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, που με πολλή αγάπη και μεράκι έχω ετοιμάσει για σας.
ATHENS TAXI RATES
Το κόστος του κάθε δρομολογίου έχει διαφορετική χρέωση και διαμορφώνετε ανάλογα με το είδος των υπηρεσιών που προσφέρω. Ο  πιο ασφαλής  τρόπος για να γνωρίζετε ακριβώς τι θα πληρώσετε για την διαδρομή  που σας ενδιαφέρει είναι η προμίσθωση του ταξί μου από εσάς. Είναι ο μοναδικός τρόπος να μεταφερθείτε με  τον επαγγελματία  οδηγό  που εσείς επιλέξατε, ακριβώς  την ώρα και στο σημείο που εσείς θέλετε και να πληρώσετε ακριβώς τα χρήματα που πρέπει.
Αυτό επιτυγχάνετε μόνο επικοινωνώντας μαζί μου. Κατά την επικοινωνία μας ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες μου, το κόστος και την διαθεσιμότητα. Αν θελήσετε να προχωρήσετε στην κράτηση αυτόματα διασφαλίζετε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως γνωρίζετε ότι έχετε μισθώσει έναν πραγματικά επαγγελματία οδηγό με το όχημά του. Το δεύτερο είναι πως κανείς δεν μπορεί να σας εξαπατήσει ή ζητήσει επιπλέον χρήματα για «κρυφές» χρεώσεις. Αν εσείς ζητήσετε έξτρα υπηρεσίες τότε και μόνο τότε θα υπάρχει έξτρα χρέωση που σε κάθε περίπτωση θα το γνωρίζετε εξαρχής.
Σας παρέχω περισσότερες χρήσιμες  πληροφορίες για την προμίσθωση και τις χρεώσεις στην σελίδα RATES.
ATHENS TAXI DRIVER
Δημήτριος Γιούτσος
Φαιάκων 13, Π. Φάληρο
Τ.Κ 17563
Αττική-Ελλάδα
Τ: +30 6936255440
T: +30 6947904090
F: +30 2109825341
info@athens-taxi-driver.gr
© 2013 www.athens-taxi-driver.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων